Over mij

MAHO

Natuurgeneeskundige Praktijk

Over mij


Mijn naam is Marjolan Hoogstraten. Ik vind het belangrijk dat wij aandacht hebben voor elkaar. Voor het gezin, familie, vrienden en de mensen om ons heen. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar elkaar en te genieten met elkaar. Aandacht maakt alles mooier!


Met veel liefde en toewijding ben ik dan ook 25 jaar in de zorgsector werkzaam geweest om cliënten de zorg te verlenen die zij nodig hadden. Ik genoot van mijn werk en vooral het contact met de cliënten. Daarnaast had ik op vrij jonge leeftijd al interesse in alternatieve geneeswijzen. Ik heb Reiki I en II gedaan en kwam daar in contact met iemand die een praktijk had voor voetreflexologie en massage. Mijn eigen ervaringen met deze behandelingen waren zo positief dat ik hier zelf ook anderen mee wilde kunnen helpen. Dit heeft – nadat ik de benodigde opleidingen had gevolgd –  geresulteerd in een eigen praktijk aan huis voor natuurgeneeskundige zorg, sinds 2013. In eerste instantie naast mijn baan in de zorgsector maar sinds 2016 ben ik mij volledig gaan richten op mijn

eigen praktijk. Ik doe dit met veel liefde en plezier en ben blij dat ik mij hier nu volledig op kan richten.  Ik vind het mooi om te zien welk effect massage en voetreflex op mensen kan hebben en hoe dit hen zowel psychisch als lichamelijk meer in balans brengt. Aandacht maakt inderdaad alles mooier!


Certificaten


Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van natuurgeneeskundige zorg. Dit zijn de meest relevante voor mijn praktijk: 


Voetreflexologie: 

Behaald in 1999 bij de Bond van Europese Reflexologen te Amsterdam


Holistische Massage:

Behaald in 2005  bij de Academie voor Holistische Massagetherapie te Utrecht


Medische Basiskennis HBO:

Behaald in 2019 bij Con Amore te Amsterdam/UtrechtMAHO Natuurgeneeskundige Praktijk, aangesloten bij BATC & BER

KVK 58913610 - AGB-code praktijk 90-057826 - AGB-code zorgverlener 90-049411